Senaste nytt

27. jan, 2015

Allt om kommande valpkull står i underrubriken FÖRSTASIDAN och Valpar på gång.

11. sep, 2014

Nu är det VÄLDIGT länge sen jag skrev nåt. F-kullen blir snart 20 månader och 6 av 12 ställs ut ganska mycket. De har gjort fina resultat och 5 av dom ligger på junior/unghundslistan på ISF :-) 

Vi har varit till Bornholm där Oscar blev BIR fick ck och cacib så nu hoppas jag att han kan få ett cacib i Norge också så att han blir champion. Lilla Bruno, L. Fashioned Lover Boy blev BIM och fick också ck och cacib. 

Vi har framtidsplaner, på senhösten kommer vi att para Hädda L. Do You Love Me med en härlig setterpojke!! Mera information kommer när Hädda börjar att löpa. Finns det intresse för valpar så hör gärna av Er.

Nu lovar jag att jag ska uppdatera lite oftare. Ha en fortsatt fin höst.

24. sep, 2013

2013-09-24

Nu har hela sommaren gått och jag har inte skrivit nåt, så nu får jag väl skärpa mig! Alla valpar har flyttat till sina nya hem utom Bruno som blir kvar här hos oss. De är nu precis 8 månader och snart fullväxta oj vad tiden går fort. Vi har varit iväg på lite utställningar i sommar och Bruno har placerat sig bra och fått HP på alla valputställningar! Elliot fått sina ex och nåt CK men inget mer, han har ju precis gått upp i ökl. Diddi har också varit med några ggr. Oscar blivit BIR och fått cacib!! Nu väntar Sundsvall 12 oktober där Oscar och Elliot ska vara med. Sen blir det Stora Stockholm där det är Svensk juniorvinnartitel!! Bruno ska dit och Elliot får följa också.

Som det verkar så är alla valpköpare nöjda med sina nya familjemedlemmar och det fungerar utmärkt. Är så glad att jag fått såna valpköpare!

Vi har inga nya valpar på gång, blir nog inga förrän i början av 2015 då jag tycker att Diddi behöver få ett år till på sig att bli vuxen.

 

8. maj, 2013

Nu var det väldigt länge sen jag skrev nåt :). Tiden rullar på och valparna växer så det knakar, de är nu 15 v och kvar här på kenneln har vi 3 pojkar. De söker hem där de får sällskap större delen av dygnet gärna till utställningsintresserade. Alla tre är anmälda till ISF:s VJU-dag som döms av Tommy Eisgård. Dit kommer också Ella (rosa) från Östersund, Stella (lila) från Borlänge och Lewis (grön) från Ludvika plus Elliot och Diddi. Ska bli spännande att höra vad min mentor har att säja! Våran Torsten (blå) har flyttat till Falun och blivit Ragnar och igår 7/5 flyttade Sigge (silver) också till Falun. Sen har vi Tjabo (svart) i Borlänge, Milton (gul), Wilma (röd) till Upplans-Väsby och på fredag får äntligen Karina och Bosse hem Curt (turkos). Så det är bara att höra av sig om intresse finns för de tre som är kvar!

15. feb, 2013

2013-02-15

Oj va tiden går fort nu är valparna snart 4 veckor! De har börjat att äta riktig mat och alla med nåt undantag äter med god aptit. Idag kunde de också stå fint runt sina skålar :).

Det är några hanvalpar till salu fortfarande så ring eller meila om ni är intresserade.

Ligger lite nya foton i valpar födda 2013.....