15. apr, 2012

Påskvalpen

20120414

Klev upp kl 05.00 och började packa fika, sminka mig :) och packa det sista inför dagens utställning i Avesta. Det var DKK årliga utställning den sk Påskvalpen, valpar 4-6, 6-9, juniorer och veteraner. Hade bara Elliot med mig idag, mattes lilla gull. Alltid lika glad och positiv, dessa valpar i båda kullarna efter Iris och Boris är såna positiva individer så man blir bara så glad :).

Startade från Myrholn 05.45 och hämtade upp bästa Therese och fluffisen briarden Embla kl 05.55, sen avfärd till Avesta. Men vad händer jo ca 500m söder om Djurås står en ensam stackars polis med en piketbuss och viftar kl 06.20 han såg lite trött ut!!! Fick blåsa och det visade negativt :)) så färden kunde gå vidare mot Avesta.

Kom till Avesta kl 07.20 och höll på att blåsa bort, men ingen snö iaf. Tog en kort promenad och sen packade vi in oss i den iskalla hallen. Elliot lika cool som vanligt glad i allt och alla.

Hann kolla på Embla i ringen Hjärtalilla gullet som fick HP BIR och BIG3. Sen var det våran tur. Elliot hade två andra hanvalpar mot sig men han vann och slog sen tikvalpen och blev BIR Cool. Skötte sig "som vanligt" helt underbart vilken kille han är!!! Fick sen spö i BIG av en strävhårig worsthe (tror att det var samma som slog honom i Malung!!) en jättefin hane!!! Och tack och lov för det klockan var bara 11.00 och finalerna beräknades till kl 15.00. Nu laddar vi om till nästa helg då vi ska till Ludvika på Ludvika BK:s inoff. utst. där kommer Elliot, Elton, Diddi, Hädda och Iris att vara med.Ler Blir en uppfödargrupp då också.

Annars är det bara bra med de andra vi laddar för att åka till Sälen 26/4 i 5 dagar ska bli så underbart!!! Oscar och Cornelia ska få vara där de hör hemma!!!!